Flipkart Power Play Quiz Answers 22 October & Win Super Coins, Vouchers (Updated)

Flipkart Power Play Quiz 2020 – Today the Flipkart India came with new Flipkart Power Play Quiz content for you guys. Another day, another opportunity that will get you some cool prizes. If you guys are waiting for the Flipkart Quiz Answers then the wait is over. Today I am going to reveal all the answers that are 100% correct.

With the help of these answers, you can simply increase your odds of winning. In this Flipkart Power Play Quiz contest, you can get your hands on Super coins, Vouchers by answering only 5 simple questions. Make sure you try your own luck by participating in the Flipkart Power Play Quiz and increase your chances of winning the cool prizes.

If you want to win amazing prizes by getting Amazon Quiz Answers to make sure to follow us on Telegram.

Flipkart Power Play Quiz Details

Organizer:- Flipkart India
Today’s Flipkart Quiz – Flipkart Power Play Quiz
Today’s Prize – Super Coins, Vouchers
Quiz Date – 1st – 31st September 2020
Quiz Time – Any Time
Prize-After Answering all Questions Right

Flipkart Power Play Quiz Answers – 22 October

Flipkart Power Play Quiz Play Now
Flipkart Power Play Quiz Play Now

Predictions are made by our team or you can use your Predictions. It depends on you.

Question 1:- Who Will Score More Runs In This Match?

Answer 1:- Jonny Bairstow

Question 2:- How Many Wickets Will Rashid Khan Take In This Match?

Answer 2:- Less Than 2

Question 3:- Which Team Will Record The Highest Batting Partnership In This Match?

Answer 3:- Hyderabad

Question 4:- Which Team Will Take More Wickets In This Match?

Answer 4:- Rajasthan

Question 5:- Who Will Win The Match?

Answer 5:- Rajasthan

Question 6:- How Many Runs Will David Warner Score In This Match?

Answer 6:- 27

Play Related Quiz:- Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers
Also Play:- Flipkart Daily Trivia Quiz Answers
Also Play:- Amazon Credit Card Bill Quiz
Also Play:- 
Amazon Pay With Alexa Quiz

Flipkart Power Play Quiz Answers – 21 October

Question 1:- Will Kolkata lose a wicket in the Powerplay?

Answer 1:- Yes

Question 2:- Who will score more runs in this game?

Answer 2:- Virat Kohli

Question 3:- Who will concede less runs in this match?

Answer 3:- Washington Sundar

Question 4:- How many sixes will Andre Russell hits in this match?

Answer 4:- Less than 2

Question 5:- How many runs wilL AB de Villiers score in this match?

Answer 5:- 58 (You can select as per your choice)

Question 6:- Who will win this match?

Answer 6:- Bangalore

How to play Power Play Quiz?

Playing the Flipkart Power Play Quiz is not too much hard. It’s too much easy to play quiz, eveyone can play it easily. So follow below setps for better understnding.

Method 1:- This quiz contest will be hold only on Flipkart App, so in order to do that you need to download the app.

Flipkart App
Flipkart App

Method 2:- Next you need to login with your Flipkart login details.

Method 3:- After open Flipkart app, in there right corner you will see “Games” button, click on it. In there will see “Power Play with Champions” banner. Juts go-ahead and tap on it.

Flipkart Power Play Quiz Section
Flipkart Power Play Quiz Section

Method 4:- Once you tap on the Flipkart Power Play Quiz banner or image it will take you into another screen. A video will show auttomaticaly playing, under that click on the “Play and win” button.

Method 5:- Now give right answers as previous given.

Flipkart Power Play Quiz – The only way to participate in the quiz is by answering the questions. For that purpose, all you have to do is to get the Flipkart App from the store.

Keep Playing & Win Prizes !!!!

Related Articles

Back to top button