Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 26 February & Win Super Coins, Vouchers (Latest)

Flipkart Daily Trivia Quiz 2020 – Today the Flipkart India came with new Quiz content for you guys. Another day, another opportunity that will get you some cool prizes. If you guys are waiting for the Flipkart Quiz Answers then the wait is over. Today I am going to reveal all the answers that are 100% correct.

With the help of these answers, you can simply increase your odds of winning. In this Flipkart Daily Trivia Quiz contest, you can get your hands on Super coins, Vouchers by answering only 5 simple questions. Make sure you try your own luck by participating in the Flipkart Daily Trivia Quiz and increase your chances of winning the cool prizes.

If you want to win amazing prizes by getting Amazon Quiz Answers to make sure to follow us on Telegram.

Flipkart Daily Trivia Quiz Details

Organizer:- Flipkart India
Today’s Flipkart Quiz – Flipkart Daily Trivia Quiz
Today’s Prize – Super Coins, Vouchers
Quiz Date – 1st – 28th February 2021
Quiz Time – Any Time
Prize-After Answering all Questions Right

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 26 February

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Question 1:-

Answer 1:-

Question 2:-

Answer 2:-

Question 3:-

Answer 3:-

Question 4:-

Answer 4:-

Question 5:-

Answer 5:-

Play Related Quiz:- Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers
Play More:- Flipkart Power Play Quiz

Also Play:- Amazon February Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Winner
Flipkart Daily Trivia Quiz Winner

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 25 February

Question 1:- Which of these wrestlers made her MMA debut at One Championship’s Age of Dragons event?

Answer 1:- Ritu Phogat

Question 2:- After whom is the Lifetime Achievement Award given by BCCI named?

Answer 2:- C. K. Nayudu

Question 3:- Where did Afghanistan and India play their 2022 FIFA World Cup qualifying match?

Answer 3:- Dushanbe

Question 4:- Which journalist recently resigned from his post of DDCA president?

Answer 4:- Rajat Sharma

Question 5:- On which IPL team’s logo can you see the letters ‘K. J. H. P. H.’?

Answer 5:- Kings XI Punjab

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 24 February

Question 1:- Which of these is a Netflix series starring Mithila Palkar?

Answer 1:- Little Things

Question 2:- How is Robert Allen Zimmerman better known to us from the world of music?

Answer 2:- Bob Dylan

Question 3:- In Bala, Yami Gautam plays the role of a TikTok star and Bhumi Pednekar plays a

Answer 3:- Lawyer

Question 4:- In the film ‘War’ Hrithik Roshan plays the role of __ Kabir Luthra.

Answer 4:- Major

Question 5:- The Bollywood debut of which of these film personalities was directed by David Dhawan?

Answer 5:- Taapsee Pannu

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 23 February

Question 1:- In which language did Tulsidas write the epic poem Ramcharitmanas?

Answer 1:- Awadhi

Question 2:- The death of the last exponent Ishwari Prasad in 1950 led to the decline of

Answer 2:- Company Paintings

Question 3:- Which town was created by Sir Frederick Lawley, a fictional British officer?

Answer 3:- Malgudi

Question 4:- American archaeologist Hiram Bingham discovered which wonder of the world?

Answer 4:- Machu Picchu

Question 5:- Which country abolished Jus Soli, or Birthright Citizenship, in December 2004?

Answer 5:- India

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 22 February

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Question 1:- The IAAF recently officially changed its name to what among these?

Answer 1:- World Athletics

Question 2:- In which country did the sport of sumo wrestling originate?

Answer 2:- Japan

Question 3:- A cricket stadium in which of these cities is named after a former Indian hockey player?

Answer 3:- Gwalior

Question 4:- Who recently set the record for the highest score in T10 League history?

Answer 4:- Chris Lynn

Question 5:- For which team is Yuvraj Singh playing in the 2019 T10 League?

Answer 5:- Maratha Arabians

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 21 February

Question 1:- In the Welcome series of films, if Anil Kapoor is Majnu Bhai then Nana Patekar is

Answer 1:- Uday Bhai

Question 2:- In the 2009 Bollywood film Aladin, who played the role of Genie?

Answer 2:- Amitabh Bachchan

Question 3:- What was legendary actor Sunil Dutt’s profession before becoming an actor?

Answer 3:- Radio Jockey

Question 4:- Who was named world’s 1st billionaire rapper by Forbes magazine in a cover story?

Answer 4:- Jay-Z

Question 5:- In which of these classic Bollywood films the villain does not die?

Answer 5:- Sholay

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 20 February

Question 1:- Who Is The Current Chief Justice Of India?

Answer 1:- Sharad Bobde

Question 2:- What Is The Hemispherical Pan Used In Southeast Asian Cooking Called?

Answer 2:- Wok

Question 3:- Vimana, Jagamohana, Natamandira And Bhoga- Mandapa Are The Four Components Of

Answer 3:- Lingaraj Temple

Question 4:- Also Known As The Yumthang Valley, Where Is The Valley Of Flowers Sanctuary?

Answer 4:- Sikkim

Question 5:- Which Chief Minister Of West Bengal Helped Satyajit Ray In Making Pather Panchali?

Answer 5:- B. C. Roy

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 19 February

Question 1:- A ball of what colour is used in a day/ night Test match?

Answer 1:- Pink

Question 2:- In which country is the ten-over cricket league T10 League held?

Answer 2:- UAE

Question 3:- State owned companies from which country sponsor the professional cycling team ‘Astana’?

Answer 3:- Kazakhstan

Question 4:- Which country hosted the first-ever FIFA World Cup held in the year 1930?

Answer 4:- Uruguay

Question 5:- Which is the only country to play in every FIFA World Cup?

Answer 5:- Brazil

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 18 February

Question 1:- Which actor played the role of both the superheroes Deadpool and Green Lantern?

Answer 1:- Ryan Reynolds

Question 2:- The 2019 film Pet Sematary is based on a book written by

Answer 2:- Stephen King

Question 3:- Ajay Devgn’s father shared his name with which character in the film Sholay?

Answer 3:- Veeru

Question 4:- Before foraying in films, ____ was seen in the TV show ‘Kis Desh Mein Hai Meraa Dil’.

Answer 4:- Sushant Singh Rajput

Question 5:- In the 1992 film Shola aur Shabnam, Govinda did not contribute as a

Answer 5:- Producer

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 17 February

Question 1:- Who was the first CM to have laid down his papers to assume the role of the PM?

Answer 1:- H. D. Deve Gowda

Question 2:- What region of India was called Frederiksoerne during the Danish rule?

Answer 2:- Nicobar Islands

Question 3:- Parda, Dandi, Gullu and Kunti are some parts of which instrument?

Answer 3:- Sitar

Question 4:- What was the small pocket in jeans originally designed to carry?

Answer 4:- Watch

Question 5:- Which dessert’s invention is claimed by Nigel Mackenzie and lan Dowding?

Answer 5:- Banoffee pie

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 16 February

Question 1:- What is the women’s equivalent of the premier international tennis event Davis Cup?

Answer 1:- Fed Cup

Question 2:- Asif Kapadia directed a documentary on which sportsperson that was released in 2019?

Answer 2:- Diego Maradona

Question 3:- In 2019, who was appointed as the first chancellor of the Sports University of Haryana?

Answer 3:- Kapil Dev

Question 4:- How many overs were bowled per innings in the matches of the 1983 World Cup?

Answer 4:- Sixty

Question 5:- Who led the Indian football team in its first official match in the 1948 Olympic Games?

Answer 5:- Talimeren Ao

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 15 February

Question 1:- Which TV cookery show featured Farah Khan as the host with celebrity guests?

Answer 1:- Farah ki Dawat

Question 2:- Who is Nobita’s love interest in the anime Doraemon?

Answer 2:- Shizuka

Question 3:- Who among these appeared in the music video ‘Gorilla’ by Bruno Mars?

Answer 3:- Freida Pinto

Question 4:- Who made her debut at the age of 4 in the 1967 Tamil movie ‘Kandhan Karunai’?

Answer 4:- Sridevi

Question 5:- Which fictional character’s alter ego works as a photographer in Aaj ki Aawaz?

Answer 5:- Shaktimaan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 14 February

Question 1:- Also known as Ayers rock, Uluru is a sandstone rock in which country?

Answer 1:- Australia

Question 2:- In Christianity, which is the first book in the Old Testament?

Answer 2:- Genesis

Question 3:- Horology is the study of what everyday observation?

Answer 3:- Time

Question 4:- Capoeira is a martial art from which football loving country?

Answer 4:- Brazil

Question 5:- How many members are there in the Election Commission of India?

Answer 5:- Three

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 13 February

Question 1:- Who led the Kolkata Knight Riders to victory in the 2012 and 2014 IPL seasons?

Answer 1:- Gautam Gambhir

Question 2:- With whom did Virat Kohli share a record 229-run partnership in the 2016 IPL?

Answer 2:- AB de Villiers

Question 3:- Which is the largest stadium in India by seating capacity?

Answer 3:- Salt Lake Stadium

Question 4:- Which swimmer was the first Indian to win a gold medal in the Asian Games?

Answer 4:- Sachin Nag

Question 5:- For which sport did Homi Motivala and Pushpendra Kumar Garg win Rajiv Gandhi Khel Ratna?

Answer 5:- Yachting

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 12 February

Question 1:- The character ‘Ethan Hunt’ is associated with which film series?

Answer 1:- Mission Impossible

Question 2:- Smells Like Teen Spirit is a song by which American rock band?

Answer 2:- Nirvana

Question 3:- Which film was being screened when the Uphaar Cinema fire tragedy took place?

Answer 3:- Border

Question 4:- Shankar Dada Zindabad is a Telugu remake of which Bollywood film?

Answer 4:- Lage Raho Munna Bhai

Question 5:- Which of these widely popular TV characters is a nuclear safety inspector?

Answer 5:- Homer Simpson

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 11 February

Question 1:- Ekalavya was the cousin of which famous character in the Mahabharata?

Answer 1:- Krishna

Question 2:- Which lake in Sikkim is named after Guru Rinpoche, founder of Tibetan Buddhism?

Answer 2:- Gurudongmar

Question 3:- Helicopter services company Pawan Hans is owned by the Indian government and

Answer 3:- ONGC

Question 4:- Which company is the owner of the air purifier brand Blueair?

Answer 4:- Unilever

Question 5:- Which of these European countries borders only one country?

Answer 5:- Denmark

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 10 February

Question 1:- Which Football Club Contests The Kolkata Derby With Long-Time Rivals East Bengal?

Answer 1:- Mohun Bagan

Question 2:- Who Gives The Points For The Fair Play Award In The IPL?

Answer 2:- Umpires

Question 3:- Who Is The First Indian Woman To Win An Olympic Medal?

Answer 3:- Karnam Malleshwari

Question 4:- Which Swimmer From West Bengal Was The First Indian To Cross The English Channel?

Answer 4:- Mihir Sen

Question 5:- Which Australian Bowler Gave The Nickname Jinx To Cricketer Ajinkya Rahane?

Answer 5:- Shane Warne

How to play Daily Trivia Quiz?

Playing the Daily Trivia Quiz is not rocket science. I am sure that you will be able to play and perform better on the quiz. All you need to do is to follow the steps given below to the letter.

Method 1:- As this is an App based quiz, which means you will have to download the Flipkart app from Play Store or App Store if you want to participate in the quiz.

Flipkart App
Flipkart App

Method 2:- After you need to login on your Flipkart Account.

Method 3:- On the home page you will see this type of banner about Daily Trivia Quiz under the Flipkart Game Zone.

Flipkart Daily Trivia Quiz Under game zone
Flipkart Infinix Hot 9 Series Quiz

Method 4:- Once you tap on the Flipkart Daily Trivia Quiz banner or image it will take you into another screen, in there you need to click on the Daily Trivia Quiz as like mark. After that you finally, question are visible to you & answer them correctly.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Method 5:- As the winners are selected on the lucky draw so the more you play the better will be your odds of winning.

Flipkart Daily Trivia Quiz – The only way to participate in the quiz is by answering the questions. For that purpose, all you have to do is to get the Flipkart App from the store. It is because the quiz is available in the app only. Right answers will increase your chances of winning through a lucky draw.

Keep Playing & Win Prizes !!!!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button