Amazon Womens Day Edition Quiz Answers & Win ₹10000 (Revealed)

Amazon Womens Day Edition Quiz 2020 – Today the Amazon India came with new Quiz content for you guys. Another day, another opportunity that will get you some cool prizes. If you guys are waiting for the Amazon Womens Day Edition Quiz Answers then the wait is over. Today I am going to reveal all the answers that are 100% correct.

With the help of these answers, you can simply increase your odds of winning. In this Amazon Womens Day Edition Quiz contest, you can get ₹10000 Amazon Pay Balance by answering only 5 simple questions. Make sure you try your own luck by participating in the Amazon Womens Day Edition quiz and increase your chances of winning the cool prizes. Stay tuned for more Amazon Quiz Answers as we upload them by latest everyday.

Amazon Womens Day Edition Quiz Details

Organizer:- Amazon India
Today’s Amazon Quiz –Amazon Womens Day Edition Quiz
Today’s Prize –₹10000 Amazon Pay Balance
Amazon Quiz Date –3rd – 9th March 2020
Amazon Quiz Time –Any Time
No Of Winners –10
Winners List Will Be Declared On – 30th April 2020

How to play Amazon Womens Day Edition Quiz?

Playing the Amazon Womens Day Edition Quiz is not rocket science. I am sure that you will be able to play and perform better on the quiz. All you need to do is to follow the steps given below to the letter.

Method 1:- As this is an App based quiz, which means you will have to download the Amazon app from Play Store or App Store if you want to participate in the quiz.

This image has an empty alt attribute; its file name is Amazon-App.png

Method 2:- After you need to login on your Amazon Account.

Method 3:- Next step you need goes to FunZoneor search Quiz on the search box and you will find it.

This image has an empty alt attribute; its file name is Amazon-Funzone.png

Method 4:- Once you tap on the Amazon Womens Day Edition Quiz banner or image it will take you to the screen with questions and answers. This is the place where you can answer questions and make your way to free credits and products.

Amazon Womens Day Edition Quiz

Method 5:- As the winners are selected on the lucky draw so the more you play the better will be your odds of winning.

Amazon Womens Day Edition Quiz Answers (100% Correct)

Amazon Womens Day Edition Quiz Answers

Question 1:- What is the theme for this years International Women’s Day? (Hint : The theme is aligned with UN Women’s new multi-generational campaign, Generation Equality.)

Answer:- I am Generation Equality: Realizing Women’s Rights

Question 2:- Garima Arora was the first Indian female chef to be conferred with what coveted distinction in the world of cuisine?

Answer:- Michelin Star

Question 3:- Muthayya Vanitha is the Project Director of which of these ISRO missions in the news last year?

Answer:- Chandrayaan- 2

Question 4:- In 2020, the European parliament is celebrating the 25th anniversary of which declaration on gender equality on International Woman’s Day?

Answer:- Beijing declaration

Question 5:- Who equalled Zhang Ning’s record of most badminton world championship medals in women’s singles in 2019?

Answer:- PV Sindhu

Question 6:- Bihar’s Shikha Surabhi, became the first woman to be part of which celebrated team at the Republic Day parade?

Answer:- Daredevils

Question 6:- IPS officer Aparna Kumar, who scaled the South Pole won the National Adventure Awards named after which pioneer?

Answer:- Tenzing Norgay

Amazon Womens Day Edition Quiz prizes

Also Play:– Amazon Quiz Answers

Also Play:–  Oyo Q Quiz Answers

Also Play:- Amazon Nilkamal Quiz Answers

Also Play:- Amazon Saheli Quiz Answers

Also Play:- Amazon LG Quiz Answers

Also Play:- Amazon Galaxy M31 Quiz Answers

Terms & Conditions About This Quiz

  1. This Contest will start on 3rd March 2020 from 00:00:01 a.m. (IST) to 9th March 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. To Participate in this quiz you must need Amazon India App with Amazon account, Because of this quiz only available of App.

3. After Login or Signup in Amazon India App, you can participate by answering 7 questions with right answers.

4. After answering all Question right, you will be part of winning the prize. But you will not 100% sure of the winning prize because of the winner will be picked up by lucky draw. If you have good luck then you may be the winner, give you 2 minutes every day and try your luck.

5. In the Contest Period, there are lot of users will answer the right answer. But only Random & Lucky 10 (Ten) participants will be winner.

6. When Amazon will release the Winner list, In that List whose name comes out those people are eligible for Winning of ₹10000 Amazon Pay Balance.

7. Each winner will get 1 Prize at a Time in One Quiz. Suppose that if you win a Quiz and will get 1 prize even there are lot of Prizes.

8. Winners will be declared on 30th April 2020.

9. Winner will be contacted by Amazon India. So no need to worry about it.

Amazon Womens Day Edition Quiz – The only way to participate in the quiz is by answering the questions. For that purpose, all you have to do is to get the Amazon App from the store. It is because the quiz is available in the app only. Right answers will increase your chances of winning through a lucky draw. That why we provide Amazon Womens Day Edition Quiz Answers.

Keep Playing & Win Prizes !!!!

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close