Amazon Prime Day Quiz Answers & Win Amazing Prizes (Updated)

Amazon Prime Day Quiz – Today the Amazon India came with new Quiz content for you guys. Another day, another opportunity that will get you some cool prizes. If you guys are waiting for the Amazon Prime Day Quiz Answers then the wait is over. Today I am going to reveal all the answers that are 100% correct.

With the help of these answers, you can simply increase your odds of winning. In this Amazon Prime Day Quiz contest, you can get your hands on ₹1,00,000 Amazon Pay Balance by answering only 5 simple questions. Make sure you try your own luck by participating in the Amazon Prime Day Quiz and increase your chances of winning the cool prizes. Stay tuned for more Amazon Quiz Answers as we Publish them by the latest everyday.

Prime Day Quiz Details

Organizer:- Amazon India
Today’s Amazon Quiz – Amazon Prime Day Quiz
Today’s Prize – Oneplus Nord, Asus Gaming Laptop, ₹1,00,000, ₹50,000 & ₹1,000, ₹25,000 Amazon Pay Balance
Amazon Quiz Date – 23rd July – 06th August 2020
Amazon Quiz Time – Any Time
No Of Winners – 1
Winners List Will Be Declared On – 30th August 2020

Amazon Prime Day OnePlus Nord Quiz Answers – Win OnePlus Nord

Amazon Prime Day OnePlus Nord Quiz
Amazon Prime Day OnePlus Nord Quiz

Question 1:- You Can Save Up To Rs. _____ On Shopping From Small & Medium Businesses Between 23rd July To 4th August

Answer 1:- 200

Question 2:- When Does Prime Day 2020 Start?

Answer 2:- 6th Aug, Midnight

Question 3:- Which Of The Following Products Is Launching On Prime Day 2020?

Answer 3:- Boat Headphones And Audio Devices

Question 4:- How Much Does A Prime Member Pay On A Product Delivery?

Answer 4:- None, It’s FREE

Question 5:- Prime Membership Includes Unlimited Reading For Prime Members At No Extra Cost

Answer 5:- TRUE

Amazon Prime Day Quiz Answers – Get ₹25,000

Amazon Prime Day Quiz ₹25,000
Amazon Prime Day Quiz ₹25,000

Question 1:- How Long Will The Prime Day Sale Last?

Answer 1:- 2 Days , 6th And 7th August

Question 2:- Which Kannada-Language Comedy-Drama Film Starring Danish Sait Has Released As A Prime Day Special?

Answer 2:- French Biriyani

Question 3:- How Many Unique Products Can Customers Discover From Small Businesses?

Answer 3:- 4 Crore +

Question 4:- What Are Some Ways Customers Can Maximize Their Savings This Prime Day?

Answer 4:- All Of The Above

Question 5:- How Many Songs Do Prime Members Get Free With Their Membership?

Answer 5:- 60 Million

Amazon Prime Day Quiz Answers – Get ₹1,000

Amazon Prime Day Quiz ₹1,000
Amazon Prime Day Quiz ₹1,000

Question 1:- Which 2020 DC extended universe movie is available on Prime Video as a Prime Day Special?

Answer 1:- Birds of Prey

Question 2:- When is Prime Day 2020?

Answer 2:- 6th- 7th Aug

Question 3:- Which of the following games has a special content release as Prime Day Special?

Answer 3:- Ludo King

Question 4:- Which of the following is NOT launching on Amazon Prime Day 2020?

Answer 4:- iPhone 16

Question 5:- Till what dates can customers collect Cashback rewards to redeem on Prime Day ?

Answer 5:- August 4th

Amazon Prime Day Quiz Answers – Win Asus Gaming Laptop

Amazon Prime Day Quiz
Amazon Prime Day Quiz

Question 1:- Prime members enjoy which of these

Answer 1:- All Of The Above

Question 2:- Prime members get FREE access to Prime Video.

Answer 2:- TRUE

Question 3:- How much would it cost to purchase a one-year Prime membership today?

Answer 3:- ₹999

Question 4:- Only Prime members can avail Prime day deals & new Product launches.

Answer 4:- True

Question 5:- When does Prime Day 2020 start?

Answer 5:- 6th Aug, 12 AM

Amazon Prime Day Quiz Answers – Win ₹50,000

Amazon Prime Day Quiz ₹50,000
Amazon Prime Day Quiz ₹50,000

Question 1:- How Can You Maximize Savings On Prime Day?

Answer 1:- All Of The Above

Question 2:- There Are A Host Of Prime Day Special Movie Releases Coming Up This Prime Day. All Of The Below Are Prime Day Special Releases, Except?

Answer 2:- Dil Bechara

Question 3:- You Can Save Up To Rs. 200 On Shopping From Small & Medium Businesses Between 23rd July To 4th August.

Answer 3:- TRUE

Question 4:- When Is Prime Day 2020 In India?

Answer 4:- 6th- 7th Aug

Question 5:- Prime Members Can Avail Which Of The Following This Prime Day

Answer 5:- All Of The Above

Amazon Prime Day Quiz Answers -Win ₹1,00,000

Amazon Prime Day Quiz Answers
Amazon Prime Day Quiz Answers

Question 1:- When is Prime Day 2020 in India?

Answer 1:- 6th- 7th Aug

Question 2:- This Prime Day, Prime members get exclusive access to __ products. Fill in the blanks

Answer 2:- Over 300

Question 3:- Only Prime members can avail Prime day offers.

Answer 3:- TRUE

Question 4:- Prime Day Special, World Premiere of Shakuntala Devi features which popular Bollywood actress?

Answer 4:- Vidya Balan

Question 5:- Prime members can tune into Prime Day special celebrity curated Music playlists from which of the following artists?

Answer 5:- All of the above

Amazon Prime Day Quiz Prizes
Amazon Prime Day Quiz Prizes

How to play Amazon Quiz?

Playing the Amazon Quiz is not rocket science. I am sure that you will be able to play and perform better on the quiz. All you need to do is to follow the steps given below to the letter.

Method 1:- As this is an App based quiz, which means you will have to download the Amazon app from Play Store or App Store if you want to participate in the quiz.

This image has an empty alt attribute; its file name is Amazon-App.png

Method 2:- After you need to login on your Amazon Account.

Method 3:- Next step you need goes to FunZoneor search Quiz on the search box and you will find it.

This image has an empty alt attribute; its file name is Amazon-Funzone.png

Method 4:- Once you tap on the Amazon Prime Day Quiz banner or image it will take you to the screen with questions and answers. This is the place where you can answer questions and make your way to free credits and products.

Amazon Prime Day Quiz
Amazon Prime Day Quiz

Method 5:- As the winners are selected on the lucky draw so the more you play the better will be your odds of winning.

Terms & Conditions About This Quiz

  1. This Contest will start on 23rd July 2020 from 00:00:01 a.m. (IST) to 06th August 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. To Participate in this quiz you must need Amazon India App with Amazon account, Because of this quiz only available of App.

3. After Login or Signup in Amazon India App, you can participate by answering 5 (Five) questions with right answers.

4. After answering all Question right, you will be part of winning the prize. But you will not 100% sure of the winning prize because of the winner will be picked up by lucky draw. If you have good luck then you may be the winner, give you 2 minutes every day and try your luck.

5. In the Contest Period, there are lot of users will answer the right answer. But only Random & Lucky 1 (One) participants will be winner.

6. When Amazon will release the Winner list, In that List whose name comes out those people are eligible for Winning of Asus Gaming Laptop, ₹1,00,000, ₹50,000 & ₹1,000 Amazon Pay Balance

7. Each winner will get 1 Prize at a Time in One Quiz. Suppose that if you win a Quiz and will get 1 prize even there are lot of Prizes.

8. Winners will be declared on 30th August 2020.

9. Winner will be contacted by Amazon India. So no need to worry about it.

Amazon Prime Day Quiz – The only way to participate in the quiz is by answering the questions. For that purpose, all you have to do is to get the Amazon App from the store. It is because the quiz is available in the app only. Right answers will increase your chances of winning through a lucky draw.

Keep Playing & Win Prizes !!!!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button