Amazon Festive Riddles Quiz Answers & Win iPhone, Camera (Revealed)

Amazon Festive Riddles Quiz – Today the Amazon India came with new Quiz content for you guys. Another day, another opportunity that will get you some cool prizes. Quizstock will share all Amazon Festive Riddles Quiz Answers here to increase your chances of winning Amazon Pay Balance. In Amazon Today Quiz you can get Amazon Festive Riddles Quiz Answers.

With the help of these answers, you can simply increase your odds of winning. In this Amazon Festive Riddles Quiz contest, you can get your hands iPhone 11 Pro, Sony Alpha Camera by answering only 5 simple questions. Make sure you try your own luck by participating in the Amazon Festive Riddles Quiz and increase your chances of winning the cool prizes. Stay tuned for more Amazon Quiz Answers as we Publish them by the latest everyday.

Festive Riddles Quiz Details

Organizer:- Amazon India
Today’s Amazon Quiz – Amazon Festive Riddles Quiz
Today’s Prize – iPhone 11 Pro, Sony Alpha Camera
Amazon Quiz Date – 27th September – 5th October 2020
Amazon Quiz Time – Any Time
No Of Winners – 5
Winners List Will Be Declared On – 31st December 2020

Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win Sony Alpha Camera

Amazon Festive Riddles Quiz Sony Alpha Camera
Amazon Festive Riddles Quiz Sony Alpha Camera

Question 1:- What Begins With T Ends With T And Has T In It?

Answer 1:- A Tea Pot

Question 2:- What Has A Face And Two Hands But No Arms Or Legs?

Answer 2:- A Clock

Question 3:-  I Turn Everything But I Do Not Move. What Am I?

Answer 3:- Mirror

Question 4:- I Weigh Nothing, But You Can Still See Me. If You Put Me In A Bucket, I Make The Bucket Lighter. What Am I?

Answer 4:- A Hole

Question 5:- I Am Black When You Buy Me, Red When You Use Me And Gray When You Throw Me Away. What Am I?

Answer 5:- Charcoal

Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win iPhone 11 Pro

Amazon Festive Riddles Quiz Answers
Amazon Festive Riddles Quiz Answers

Question 1:- Scratch My Head, See Me Turn From Black To Red. What Am I?

Answer 1:- A Match Stick

Question 2:- I Can Be Cracked, Made, Told, And Played. What Am I?

Answer 2:- A Joke

Question 3:- A Box Of Diamonds That Most Love To Eat. What Am I?

Answer 3:- Sugar

Question 4:- I Have Hearts But No Other Organs. What Am I?

Answer 4:- A Deck Of Cards

Question 5:- A Carpet Of Rice, Flour, Sand Or Petals. What Am I?

Answer 5:- Rangoli

Amazon Festive Riddles Quiz Prizes
Amazon Festive Riddles Quiz Prizes

How to play Amazon Quiz?

Playing the Amazon Quiz is not rocket science. I am sure that you will be able to play and perform better on the quiz. All you need to do is to follow the steps given below to the letter.

Method 1:- As this is an App based quiz, which means you will have to download the Amazon app from Play Store or App Store if you want to participate in the quiz.

This image has an empty alt attribute; its file name is Amazon-App.png

Method 2:- After you need to login on your Amazon Account.

Method 3:- Next step you need goes to FunZoneor search Quiz on the search box and you will find it.

This image has an empty alt attribute; its file name is Amazon-Funzone.png

Method 4:- Once you tap on the Amazon Festive Riddles Quiz banner or image it will take you to the screen with questions and answers. This is the place where you can answer questions and make your way to free credits and products.

Method 5:- As the winners are selected on the lucky draw so the more you play the better will be your odds of winning.

Terms & Conditions About This Quiz

  1. This Contest will start on 27th September 2020 from 00:00:01 a.m. (IST) to 5th October 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. To Participate in this quiz you must need Amazon India App with Amazon account, Because of this quiz only available of App.

3. After Login or Signup in Amazon India App, you can participate by answering 5 (Five) questions with right answers.

4. After answering all Question right, you will be part of winning the prize. But you will not 100% sure of the winning prize because of the winner will be picked up by lucky draw. If you have good luck then you may be the winner, give you 2 minutes every day and try your luck.

5. In the Contest Period, there are lot of users will answer the right answer. But only Random & Lucky 1 (One) participants will be winner.

6. When Amazon will release the Winner list, In that List whose name comes out those people are eligible for Winning of iPhone 11 Pro, Sony Alpha Camera.

7. Each winner will get 1 Prize at a Time in One Quiz. Suppose that if you win a Quiz and will get 1 prize even there are a lot of Prizes.

8. Winners will be declared on 31st December 2020.

9. Winner will be contacted by Amazon India. So no need to worry about it.

Amazon Festive Riddles Quiz – The only way to participate in the quiz is by answering the questions. For that purpose, all you have to do is to get the Amazon App from the store. It is because the quiz is available in the app only. The right answers will increase your chances of winning through a lucky draw.

Keep Playing & Win Prizes !!!!

Related Articles

Back to top button