Amazon February Quiz Answers & Win ₹20000 (Revealed)

Amazon February Quiz – Today the Amazon India came with new Quiz content for you guys. If you guys are waiting for the February Quiz Answers then the wait is over.

In this Amazon February Quiz contest, you can get your hands ₹20000 by answering only 8 simple questions. Make sure you try your own luck by giving the right answers to all questions.

Amazon February Quiz Answers – Get Rs. 20000

Amazon February Quiz Answers
Amazon February Quiz Answers

Question 1:- As Per Few Sources, The Oldest Record Of What Being Sent Was A Poem Written By A French Duke Charles To His Wife In 1415?

Answer 1:- Valentine

Question 2:- For The First Time In 34 Years, The Famous Surajkund Crafts Mela, Held In Which State Has Been Cancelled?

Answer 2:- Haryana

Question 3:- Which Of These Organisations Operating Under The Ministry Of Defence, Celebrated Its 45th Raising Day On February 1st, 2021?

Answer 3:- Indian Coast Guard

Question 4:- 12th February Is Celebrated As _______ Day To Observe The Birth Anniversary Of The Father Of Evolutionary Biology. Fill In The Blanks

Answer 4:- Darwin

Question 5:- National Science Day Is Observed On 28th February In India To Commemorate The Discovery Of An Effect Named After Which Scientist?

Answer 5:- CV Raman

Question 6:- Tom Brady, A Legendary American Football Player, Created History By Winning His 7th Superbowl. For Which Team Did He Win His 7th Superbowl?

Answer 6:- Tampa Bay Buccaneers

Question 7:- In February 2019, Which Of These Bollywood Movies Released That Won A Record 13 Filmfare Awards?

Answer 7:- Gully Boy

Question 8:- On February 2nd, 1990 The 30 Year Old Ban On The African National Congress Was Lifted By Which President?

Answer 8:- FW De Klerk

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

How to play Amazon Quiz?

1. Download & Install Amazon app from play store or app store.

2. After you need to login on your Amazon Account.

3. Next step you need goes to FunZoneor search Quiz on the search box and you will find it.

This image has an empty alt attribute; its file name is Amazon-Funzone.png

4. Now find Amazon February Quiz and tap on it, to give the right answers to all questions.

Terms & Conditions About This Quiz

  1. This Contest will start on 12th February 2021 from 00:00:01 a.m. (IST) to 28th February 2021 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. To Participate in this quiz you must need Amazon India App with Amazon account, Because of this quiz only available of App.

3. After Login or Signup in Amazon India App, you can participate by answering 5 (Five) questions with right answers.

4. In the Contest Period, there are a lot of users will answer the right answer. But only Random & Lucky 8 (Eight) participants will be winner.

5. When Amazon will release the Winner list, In that List whose name comes out those people are eligible for Winning of ₹20000 Pay Balance.

7. Winners will be declared on 11th March 2021.

8. Winner will be contacted by Amazon India. So no need to worry about it.

The only way to participate in the Amazon February Quiz is by answering the questions. It is because the quiz is available in the app only. Right answers will increase your chances of winning through a lucky draw.

Keep Playing & Win Prizes !!!!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button