Amazon Bollywood Basics & Master Quiz Answers & Win Amazing Prizes

Amazon Bollywood Basics & Master Quiz – Today the Amazon India came with new Quiz content for you guys. Another day, another opportunity that will get you some cool prizes. If you guys are waiting for the Amazon Today Quiz Answers then the wait is over. Today I am going to reveal all the answers that are 100% correct.

With the help of these answers, you can simply increase your odds of winning. In this Amazon Bollywood Basics & Master Quiz contest, you can get Amazing Prizes by answering only 10 simple questions. Make sure you try your own luck by participating in the Amazon Bollywood Basics & Master Quiz and increase your chances of winning the cool prizes. Stay tuned for more Amazon Quiz Answers as we upload them by latest everyday.

Amazon Bollywood Basics & Master Quiz Details

Organizer:- Amazon India
Today’s Amazon Quiz –Amazon Bollywood Basics & Master Quiz
Amazon Quiz Date –Today
Amazon Quiz Time –Any Time

Amazon Bollywood Basics Answers (100% Correct)

Amazon Bollywood Basics Quiz Answers

Question 1:- The Film Gulabo Sitabo Stars Ayushmann Khurrana With Which Of These Legendary Actors?

Answer:- Amitabh Bachchan

Question 2:- The Movie Angrezi Medium Stars Which Of These Actresses As Irrfan Khan’s Daughter?

Answer:- Radhika Madan

Question 3:- Which Of These Actors Is One Of The Producers Of The Movie ‘Tanhaji’?

Answer:- Ajay Devgn

Question 4:- The Blockbuster Movie Series Baahubali Takes Place In Which Mythical Kingdom?

Answer:- Mahismati

Question 5:- In The Movie ‘Dangal’ Aamir Khan Portrays The Role Of Which Real Life Sportsperson?

Answer:- Mahavir Singh Phogat

Question 6:- Which Of These 2020 Movies Features Malti Aggarwal And Activist Amol Dwivedi As The Main Characters? Question 6:-

Answer:- Chhapaak

Question 7:- The Wedding Of Which Of These Bollywood Stars Famously Took Place In Tuscany, Italy?

Answer:- Anushka Sharma

Question 8:- What Is The Surname Of The Character Played By Pankaj Tripathi In The Amazon Prime Series ‘Mirzapur’?

Answer:- Tripathi

Question 9:- Which Of These Organisations Produced The Amazon Prime Series ‘Panchayat’?

Answer:- TVF

Question 10:- Chandra Barot And Farhaan Akhtar Have Both Directed Movies Based On Which Of These Iconic Characters In Bollywood?

Answer:- Don


Amazon Bollywood Master Quiz Answers (100% Correct)

Amazon Bollywood Master Quiz Answers

Question 1:- Which Of These Famous Actors Featured In BR Chopra’s Mahabharat As Raja Bharat?

Answer:- Raj Babbar

Question 2:- The Year In Which Sholay Was Nominated For Best Film At The Filmfare Awards, Which Movie Finally Won The Award?

Answer:- Deewar

Question 3:- In The Original Golmaal Movie, Ram Prasad Sharma Has To Pretend To Have A Twin After Bhawani Shankar Spots Him Watching A Match In Which Sport?

Answer:- Hockey

Question 4:- The Fictional MMA League, Pro Takedown Run By Aakash Oberoi, Features In Which Bollywood Film?

Answer:- Sultan

Question 5:- In The Movie ‘Tumhari Sulu’ Which Real Life RJ Stars As Albeli Anjali, A Colleague Of Sulochana, Played By Vidya Balan?

Answer:- RJ Malishka

Question 6:- ‘Sleepers’, ‘Patriots’, ‘Pariah’, ‘Dance Of Death’ Are Some Of The Episodes In Which Amazon Prime Series?

Answer:- Family Man

Question 7:- In 1999, A Famous Director Made His Debut For Doordarshan With A Documentary Titled ‘The Forgotten Army’. Who Was The Director?

Answer:- Kabir Khan

Question 8:- Which Of These Is A Production Company Co-Founded By Farhan Akhtar?

Answer:- Excel Entertainment

Question 9:- The Bollywood Movie ‘We Are Family’ Starring Kajol And Kareena Kapoor Is The Remake Of Which Hollywood Movie?

Answer:- Stepmom

Question 10:- Which Bollywood Actress Stars As Filmstar Samara Kapoor In The Amazon Prime Series ‘Four More Shots Please!’?

Answer:- Lisa Ray


How to play Amazon Quiz?

Playing the Amazon Quiz is not rocket science. I am sure that you will be able to play and perform better on the quiz. All you need to do is to follow the steps given below to the letter.

Method 1:- As this is an App based quiz, which means you will have to download the Amazon app from Play Store or App Store if you want to participate in the quiz.

This image has an empty alt attribute; its file name is Amazon-App.png

Method 2:- After you need to login on your Amazon Account.

Method 3:- Next step you need goes to FunZoneor search Quiz on the search box and you will find it.

This image has an empty alt attribute; its file name is Amazon-Funzone.png

Method 4:- Once you tap on the Amazon Bollywood Basics & Master Quiz banner or image it will take you to the screen with questions and answers. This is the place where you can answer questions and make your way to free credits and products.

Amazon Bollywood Basics & Master Quiz

Terms & Conditions About This Quiz

  1. This Contest will start on Today from 00:00:01 a.m. (IST) to 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. To Participate in this quiz you must need Amazon India App with Amazon account, Because of this quiz only available of App.

3. After Login or Signup in Amazon India App, you can participate by answering 10 (Ten) questions with right answers.

4. After answering all Question right, you will be part of winning the prize. But you will not 100% sure of the winning prize because of the winner will be picked up by lucky draw. If you have good luck then you may be the winner, give you 2 minutes every day and try your luck.

Amazon Bollywood Basics & Master Quiz – The only way to participate in the quiz is by answering the questions. For that purpose, all you have to do is to get the Amazon App from the store. It is because the quiz is available in the app only. Right answers will increase your chances of winning through a lucky draw.

Keep Playing & Win Prizes !!!!

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close