Amazon Better India Quiz Answers & Win ₹10000 (Revealed)

Amazon Better India Quiz Answer 2020 – Answer Amazon Better India Quiz questions and chance to win ₹10000 Amazon Pay Balance. Today’s Amazon Better India Quiz is based on five questions. Quizstock will share all Amazon Better India Quiz Answers here to increase your chances of winning ₹10000 Amazon Pay Balance. In Amazon Today Quiz you can get Amazon Better India Quiz Answers.

Amazon Better India Quiz Details

Today’s Amazon Quiz –Amazon Better India Quiz
Today’s Prize –₹10000 Amazon Pay Balance
Amazon Quiz Date –1st February 2020
Amazon Quiz Time –Any Time
No Of Winners –10
Winners List Will Be Declared On – 29th February 2020

How to play Amazon Better India Quiz?

Playing the Amazon Better India Quiz is not rocket science. I am sure that you will be able to play and perform better on the quiz. All you need to do is to follow the steps given below to the letter.

Method 1:- As this is an App based quiz, which means you will have to download the Amazon app from Play Store or App Store if you want to participate in the quiz.

This image has an empty alt attribute; its file name is Amazon-App.png

Method 2:- After you need to login on your Amazon Account.

Method 3:- Next step is scrolling down to the “Amazon Better India Quiz” banner. If you cannot find the quiz, banner goes to “FunZone” or search Quiz on the search box and you will find it.

This image has an empty alt attribute; its file name is Amazon-Funzone.png

Method 4:- Once you tap on the Amazon Better India Quiz banner or image it will take you to the screen with questions and answers. This is the place where you can answer questions and make your way to free credits and products.

Amazon Better India Quiz

Method 5:- As the winners are selected on the lucky draw so the more you play the better will be your odds of winning.

Amazon Better India Quiz Answers (100% Correct)

Amazon Better India Quiz Answers

Question 1:- A program in Amazon has over 180,000 women entrepreneurs showcasing their products online? What is it called?

Answer:- Amazon Saheli

Question 2:- Amazon India has taken major efforts in reducing the use of single use plastic. Currently what percentage of the packaging in Amazon India Fulfillment Centers is single use plastic?

Answer:- 7%

Question 3:- In small towns, Amazon has partnered with 14,500+ stores to help shoppers bridge the digital divide and start shop

Answer:- Amazon Easy

Question 4:- Amazon has vowed to add 10,000 Electric vehicles to its delivery line by 2025. (True or False)

Answer:- TRUE

Question 5:- Which of these locations does Amazon deliver its products to?

Answer:- All of the above

Question 6:- Amazon has a vision to make all Amazon shipments net zero carbon, with 50% of all shipments net zero carbon by 2030. What is the name given to this initiative?

Answer:- Shipment Zero

Question 7:- Which Amazon program showcases unique arts and crafts from over 20 states?

Answer:- Amazon Karigar

Question 8:- Name the online platform launched by the Ministry of Women and Child Development to support women entrepreneurs?

Answer:- Mahila E-haat

Also Play:– Amazon Quiz Answers (Updated)

Also Play:–  Oyo Q Quiz Answers (Updated)

Terms & Conditions About This Quiz

  1. This Contest will commence on 1st February 2020 from 00:00:01 a.m. (IST) to 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon India App. Because it’s only app base Contest.

3. After Login or Signup in Amazon India App, you can participate by answering 5 (Five) Questions.

4. If you answer all questions correctly, you will qualify for lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 5 (Five) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning ₹10000 Amazon Pay Balance(hereinafter referred to as “Prize(s)”)

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Amazon Better India Quiz – once you have signup or login on Amazon App, participate by answering the quiz. you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly. So we provide Amazon Better India Quiz Answers.

Keep Playing & Win Prizes !!!!

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close